5 herlige dager med Anette :)

 

Hei igjen ! <3

Forrige fredag reiste Johannes & jeg nedover til kragerø å besøkte Anette. Vi kom før hun sluttet på jobb så vi parkerte hjemme hos Anette og gikk ned til jobben hennes og var der til hun stengte :).

Vi spiste taco til middag & så på the voice. Eller vi hadde det i allefall på :p. Vi skravlet så mye at vi glemte helt å følge med på tv :). Johannes var litt vrien med å legge seg så til slutt måtte jeg bare legge meg jeg også.. 

 

Dagen etterpå dro vi tidlig innover til Porsgrunn fordi Anette skulle være litt hjemme og da var Johannes og jeg hos morfar en tur :). Johannes skulle sove der helt til Mandagen ... Så da dro jeg og henta Anette som skulle fikse på neglene sine også kjørte vi hjemover til meg her i Larvik <3.

Vi spiste lasagne den kvelden og til dessert hadde vi is, godis og teppe med koselig film <3. Ordentlig jentekveld !<3.

Vi måtte legge oss tidlig den lørdagen fordi vi dro til Sverige på søndag :). Hadde en strålende tur til Sverige å fikk kjøpt inn klær, mat og drikke til natt til 1 mai <3.

En flott tur med en flott jente :D.

Vi dro fra Sverige og rett til Tønsberg for å ta en kaffe på jobben til min kjære Martin <3. Å der blei vi jo frem til Martin var ferdig på jobb. Vi kosa oss på brygga i Tønsberg <3. Heeeerlig !.

Vi kjørte Martin rett til neste jobb også  dro vi hjem og kosa oss med masse godis og is nok en kveld :D. Koser meg så sammen med Bestejenta mi <3.

Hadde 5 flotte dager sammen med Anette & det håper jeg ikke blir lenge til igjen :D.

Dette er kanskje et kjedelig innlegg å lese for andre, men dette innlegge betyr noe for meg =D5 

<3 Milla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits