Kunne ikke hatt det bedre :D

Bilde av meg og storebroren min på nyttårsaften :) <3

 

God kveld bloggen !

Nok en dag er snart ferdig og jeg er stup trøtt. Har lagt meg litt seint de siste kveldene å stått opp halv seks hele denne uka. Er ikke rart at jeg blir trøtt og utslitt vettu. Johannes ligger vedisden av meg i natt fordi Martin er på jobb <3. Må jo ha en av guttene vedsiden av meg så jeg ikke blir ensom når jeg går å legger meg :).

I dag har jeg fått prisa en del av sommer nyhetene som vi har fått inn på jobben =D. Så mye lekkre farger og klesplagg altså !. Gleder meg til vi får inn alt av sommernyheter =D.

Sjekk ut nettbutikken : www.superkid.no

I morgen kommer mamma og pappa å skal se hvor jeg jobber :), det syns jeg er veldig koselig <3, har jo tross alt jobbet der i 2 mnd nå :D, kan ikke få sagt det nok hvor GODT det er å våkne hver morgen å faktisk glede seg til å komme på jobb :D, det betyr jo bare at jeg stoooor trives fordi det gjør jeg ! <3.

 

Ønsker alle en forsatt fin Torsdag, håper ingen blåser vekk i allefall^^, her blåser det litt i kveld.. Har jo havet rett inn mot huset så kjenner litt ekstra når det blåser^^, <3.

 

<3 Milla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits