Juleaften hos svigers 2011 :) + bilder

 

Hei Hei kjære bloggen <3

 

Nå har jeg blogget lite i det siste, men det er fordi jeg har jobbet i HELE jula.. Så jeg har rett og slett ikke orket å tenkt på å blogget desverre "/..

 

Lillejuleaften : dro lillesøstra mi og jeg til storebroren vår, Roy. Han var alene med min herlige tantebarn som heter Mathea og er litt over 1 mnd gammel <3. Hu har fått kolikk, så hu gråt så sårt når jeg gikk å bærte på hu at jeg begynte å gråte selv. Men fikk skifta bleie på hu og fikk hu til å sovne litt med synging og vugging :D. Blei lettet og glad når hu sovnet litt <3. Stakkars gulljenta til tante :)

Johannes var alt hos morfar og bestemor i Skien så vi dro videre drefra og når vi kom til pappa fikk jeg grøt og en liten gutt som hadde klept seg :D. Johannes blei så fin atte <3.  Johannes fikk pakke opp gavene sine som han fikk av morfar og de andre i huset på lillejuleaften <3. Han fikk ski, biler og cars teppe :) stoooor fornøyd !

 

Juleaften : Vi sov hos mommo og moffa, og den morran fikk vi telefon fra tante mi og da dro mamma, Johannes og jeg å spiste julefrokost hos tante og onkel :) Det var koselig å samle familien litt igjen <3. Elsker Jul !

Så kjørte vi mamma hjem og videre for å hente Martin for så å dra videre til svigers :).

Kjempe koselig var kvelden videre den dagen <3. Nydelige julemiddag, flotte gaver og flotte mennekser <3.

Var til og med litt snø utenfor hos svigers :D kjempe kos <3.

 

OSV

( skriver mere seinere <3 )

 

<3 Milla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits